Notice: Undefined property: ProfileCommand::$keywords in /home/blinkenlights/public_html/commands/BaseCommand.php on line 30
Blinkenlights.se - Användarprofil - Programmering & spelutveckling

BETA

Användarprofil

Uppgifter
Användarnamn _0D_0A
Email
Besök 40
Hemsida http://ederion.se/
Plats (stad)
Senaste besök 13:37 - 23:e November 2008
Poster i forumet 21
Varningar 0
Grupp Medlem
Medlem sedan 18:50 - 4:e Mars 2004
Artiklar och filer
Den här användaren har inga artiklar eller filer

Avatar


Presentation av _0D_0A

Jag heter Tobias, bor i Ronneby och läser just nu mitt tredje år i gymnasiet; Naturvetenskapliga programmet EUR" Matematik och datavetenskap. Tyvärr, besöker jag Blinkenlights ganska sällan; någon gång i månaden, kanske.

När det gäller programmering så har jag programmerat C++ i drygt 4 år och har sysslat lite, med betoning på lite, med assembler också. Det senaste året har jag även arbetat en del med hemsidebyggande; CSS, PHP och MySQL. I de programmeringskurser jag läser just nu introduceras jag även för Java.

Senaste inläggen i forumet

Datateknik i Lund
Nästan så att jag ångrar att jag skrev här. Vilka deprimerande svar man fick. Börja hata datorer? Visste knappt att det var möjligt.

@Dread
Ja, men vi lär väl läsa samma i mångt och mycket ändå? Vi lär ju ändå träffas. Det är ju lite skoj ändå, eller nå't... Jag ser också fram emot det och tänker inte låta oz ord knäcka mig helt. Funkys text var inte lika avskräckande ända tills jag läste sista meningen.

Postad 21:02 - 10:e Juli 2007
Datateknik i Lund
    Citat av ozamosi:
Jag skyller på att det enda som var tråkigare än utbildningen var framtidsutsikterna (sitta på SAAB och bygga krigsmateriel, typ).

Seriöst? Så illa? ,,r inte meningen med en civilingenjörsutbildning att man skall få en ganska bred utbildning att stå på, så att man kan hålla på med lite olika saker och inte vara helt låst?

Postad 18:09 - 10:e Juli 2007
Datateknik i Lund
    Citat av ozamosi:
En hel drös av oss läste datateknik på LiU, och det gick över ganska snabbt - till hösten har vi alla flytt till något annatSmiley

Jag är speciellt nyfiken på utbildningen i Lund, men kan ju ändå passa på att fråga varför ni flyr utbildningen?

Postad 17:54 - 10:e Juli 2007
Datateknik i Lund
Jag har precis fått besked om att jag blivit antagen till Civilingenjörsutbildningen i Datateknik på Lunds Tekniska Högskola och är lite nyfiken på om det är någon av er andra här på Blinkenlights.se som också skall börja där, redan går där eller har några erfarenheter om just denna utbildning? Vore väldigt trevligt att veta. Smiley

Postad 17:29 - 10:e Juli 2007
C++ hjälp
Varför inte bara använda Truecrypt? Det är enkelt att använda och ger säkert skydd för filerna.

Om det är kunskaperna om hur du faktiskt programmerar dig till det du frågar efter, då håller jag med tidigare uttalanden om att det inte är direkt lönt.

Postad 22:54 - 10:e April 2007

Skicka meddelande
Läs _0D_0As blog